Inici Arxiu d'articles


Nadal 2010. Carta als socis

Lleida, 26 novembre de 2010

Benvolguts i benvolgudes:

Ens complau adjuntar-vos les Bases dels Concursos de Pessebres, així com el Programa d’Actes i Exposicions que per a una millor exaltació cristiana del Nadal, ha organitzat  la nostra entitat per aquest Cicle de Nadal 2010.                                 
 
L’obertura oficial del Cicle, amb el Pregó de Nadal, tindrà lloc el dissabte 18 de desembre, a les 7 de la tarda, al Saló de Plens del Palau de la Paeria.
Aquest any, la glosa estarà a càrrec del P. Josep Alegre i Vilas, Abat del Monestir de Poblet, monjo molt vinculat a la nostra ciutat, per haver cursat estudis al Seminari Diocesà de la Rbla. d’Aragó, a l’Escola Normal de Magisteri i haver residit al col•legi Menor Sant Anastasi.

Com a novetats d’aquest any, hem de ressaltar la pujada i col·locació del pessebre al campanar de las Seu Vella de Lleida, que tindrà lloc el dimecres 8 de desembre, festa de la Immaculada Concepció de Maria. També el diumenge 12, hi haurà la primera sortida infantil per portar el pessebre a Tarrés, així com la ja tradicional benedicció dels “jesusets”, a la parròquia de Sant Martí.

La Jornada de Germanor dels Pessebristes, amics i col•laboradors de l’Agrupació, tindrà lloc el diumenge 19 de desembre i com el darrers anys serà a l’Acadèmia Mariana. S’iniciarà a les 12 del migdia amb la celebració de l’Eucaristia, on es tindrà un especial record pels socis traspassats en aquets darrer any. Tot seguit, a partir de 2/4 de 2 de la tarda, ens aplegarem al menjador de l’Acadèmia Mariana, per celebrar el tradicional dinar de germanor de l’entitat. El Menú consistirà en uns abundants i variats aperitius, i de segon plat s’haurà d’escollir entre carn (rodó de vedella) o peix (bacallà), amb els corresponents guarniments, postres nadalencs, aigua, vi, cava i “xupitos”. El preu del tiquet del dinar és de 25 €. Les inscripcions s’hauran de fer abans del dimarts 14 de desembre, trucant als telèfons 973212800 ó 660918161 (Angel León); 973267292 (Paquita Montañola) o també a través de qualsevol membre de Junta.

Com tots els Nadals, us adjuntem el “Val“ per recollir l’obsequi nadalenc, que tradicionalment fem als nostres socis i que enguany consisteix en un nou platet de ceràmica de la col·lecció original de la nostra entitat. En aquesta ocasió al passatge bíblic representat és el “Taller de Natzarè”. Es podrà recollir a la Capella del Peu del Romeu, durant els dies i hores de les exposicions de Diorames que consten en el programa.

Us convido, en nom de la Junta directiva a participar en els actes programats, dels quals podeu informar-vos millor mitjançant la nostra pàgina WEB. Alhora que  aprofito l’avinentesa, per desitjar-vos un Feliç Nadal i Venturós any 2011.                                                                                                            
                                                                                                                                
Àngel Leon
President  

Darrera actualització (diumenge, 5 de desembre de 2010 20:26)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes