Inici Arxiu d'articles


Benedicció dels "Jesusets"

DESENES D’INFANTS PORTEN A BENEIR ELS “JESUSETS” DELS SEUS PESSEBRES A LA PARRÒQUIA DE  SANT MARTÍ
 

Desenes d’infants, han portat el diumenge 12 de desembre, les seves imatges del Nen Jesús o els seus “Jesusets” del pessebre a beneir, en un acte organitzat conjuntament per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i la parròquia de Sant Martí.

Aquesta benedicció que cada any aplega a més gent, s’ha celebrat per tercer any consecutiu, seguint la tradició traslladada a Lleida que va instituir a Roma el Papa Joan Pau II, el tercer diumenge d’Advent, anomenat “Diumenge Gaudete

La benedicció dels “Jesusets” de tota mida, a càrrec del rector de la parròquia i alhora consiliari de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes Mn. Vicenç Alfonso, ha tingut lloc al finalitzar la Missa de la 1 de la tarda, havent congregat a nombroses famílies que han omplert l’església de gom a gom.

El rector ha convidat a les famílies i molt especialment els infants a muntar el seu pessebre en les seves llars, com un símbol del Nadal més cristià i alhora tradicional de casa nostra. Tots els infants que han participat en la benedicció han rebut per part de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes un calendari del proper anys 2011, amb la imatge del Nen Jesús de la Gruta de Betlem, que ha arribat a Lleida mitjançant la custòdia franciscana de Terra Santa.

Darrera actualització (divendres, 17 de desembre de 2010 14:00)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes