Inici Arxiu d'articles


Portada del Pessebre a Tarrés

PRIMERA SORTIDA INFANTIL PER A PORTAR EL PESSEBRE AL POBLE DE TARRÉS
 
 
L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha dut a terme una sortida infantil per a portar el pessebre a la cova del Biscai, al poble de Tarrés, a la comarca de Les Garrigues.
 
El grup l’han conformat 43 persones, entre adults i infants, han participat en la primera sortida familiar a portar el pessebre organitzada pels pessebristes lleidatans Al grup també s'hi han sumat nens de la vila de Tarrés que ens han fet de guies, així com l’Adelaida, una veïna del poble que ha explicat als infants i adults ha, com funcionaven els pous de calç.
 
Després el grup ha retornat cap al poble, per instal·lar-hi el pessebre a l'estatge social. En aquesta ocasió s'ha triat un diorama que ha cedit l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. És tracta de l’escena de l’Adoració de l’Infant, del pessebrista Ramon Jimenez que romandrà en el Casal del poble durant totes les festes de Nadal.
 
El grup ha estat rebut i acompanyat en la seva estada a Tarrés per l'alcalde Ramon Maria Arbòs Palau i la regidora Rosa Maria.
 
En aquesta sortida infantil per a portar el pessebre, no han faltat les nadales, en una mena de concert improvisat a la sala d'actes de la parròquia, amb la participació dels infants i també de les mares i pares i mares.

Darrera actualització (diumenge, 19 de desembre de 2010 14:21)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes