Inici Arxiu d'articles


Premis del Concurs de Diorames

ALBERT BERTRAN GUANYA EL PRIMER PREMI DEL CONCURS DE DIORAMES

Es troben exposats en la roda de pessebres al pati gòtic de l’IEI

El Jurat del LXXVI Concurs de Pessebres, ha donat a conèixer el seu veredicte, pel que fa a l’apartat de Diorames, havent atorgat el Primer premi al Mestre Pessebrista Albert Bertràn Carrera, pel seva composició dedicada a l’escena de la Sagrada Família, amb Sant Josep i el Nen Jesús en la fusteria o taller de Natzarè.  El Jurat ha valorat la qualitat d’aquest diorama pel que fa a la perspectiva, lluminositat i treball artístic, destacant principalment el detallisme aconseguit al màxim  pel seu  autor.
 
El Segon Premi ha estat per Francisco Vidal Bleda, pel seu diorama dedicat a l’Adoració dels Reis Mags, valorant molt positivament tot el conjunt de la composició. El Jurat ha atorgat el Tercer Premi al mestre pessebrista Emili Tordera Preixens, per l’escena bíblica de la Presentació de Jesús al temple, en un singular i magnífic diorama bíblic.

Accèssits 
Tanmateix el Jurat ha atorgat tres accèssits als diorames presentats per: Mary Vidal Baena, dedicat als primers passos de Jesús; Juan A. Combes Cubero, pel diorama de l’escena de la Presentació de Jesús al Temple i a Juan A. Hermosa Rodríguez, per la seva composició “Ja venen els Reis”.
 
Tots aquests diorames es troben exposats en la tradicional Roda de Pessebres que per Nadal munta l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes en el pati gòtic de l’antic Hospital de Santa Maria, seu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, on poden ser visitats fins els 10 de gener. El lliurament de Premis tindrà lloc el diumenge 16 de gener, a les 6 de la tarda en l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal, a l’Auditori Enric Granados.

Darrera actualització (dimecres, 5 de gener de 2011 20:38)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes