Inici Arxiu d'articles


Escoles premiades en el LXXVI Concurs de Pessebres

EL COL·LEGI MATER SALVATORIS GUANYA EL PRIMER PREMI DEL CONCURS DE PESSEBRES

El col·legi Mater Salvatoris de Lleida, ha guanyat el Primer Premi en l’aparat Escoles en el LXXVI Concurs de Pessebres, organitzat i convocat per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. 

El Jurat ha valorat molt positivament la composició del pessebre, així com el treball en grup i la seva elaboració. Els alumnes del Cicle Inicial, autors del pessebre, han confeccionat amb plastilina totes i cada una de les figures que composen les diferents escenes.

El Jurat ha atorgat el segon premi al pessebre construït pel col·legi de la Sagrada Família i el tercer, al pessebre que han realitzat els alumnes de l’Escola Espiga.

Tanmateix i per la seva qualitat el Jurat ha concedit accèssit al pessebre del col·legi Episcopal i al pessebre construït pels petits de la Llar d’Infants Josep Borràs. També han rebut una Menció Honorífica els pessebres dels CEIP el Segrià, del CEIP Frederic Godàs, el pessebre construït per l’Escola de Pares del col·legi Claver- Jesuïtes Lleida i el pessebre dels alumnes del CEIP La Creu del Batlle.

El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 16 de gener, a les 6 de la tarda a l’Auditori Municipal Enric Granados. 
 

Darrera actualització (divendres, 31 de desembre de 2010 18:57)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes