Inici Arxiu d'articles


113 Pessebres Concorren al Concurs

113 PESSEBRES CONCORREN AL CONCURS ORGANITZAT PER L’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES

PREMIEN ELS PESSEBRES MONUMENTALS DE CAPPONT,
TEMPLERS-EXCORXADOR I GERMANETES DEL POBRES
 
 

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet públic el veredicte del jurat qualificador del LXXVI Concurs de Pessebres, pel que fa als darrers apartats que encara restaven per conèixer.
 
Així en l’apartat de Pessebres Monumentals el Primer Premi ha estat concedit al pessebre del Col·lectiu Cultural Cappont, muntat enguany en la Plaça Blas Infante, tot premiant alhora els vint-i-cinc anys que aquest col·lectiu fa que munta cada Nadal aquest pessebre de grans dimensions.
 
El Segon Premi l’ha concedit el Jurat, al pessebre monumental que el mestre pessebrista Josep Figueres munta tots els anys en el menjador de la residència Juana Jugan de les Germanetes dels Pobres, en una delicada i admirada creació d’art pessebrista. El Jurat ha concedit també un Tercer Premi al pessebre monumental de l’AVV Templers Escorxador, realitzat pel seu president Joaquim Mateu i col·laboradors d’aquesta entitat veïnal.
 
En l’apartat Entitats, els tres primers premis han estat concedits als pessebres de Gelats Glas, Sícoris Club i la Llar de Sant Josep. En Aparadors el Jurat ha guardonat el pessebre del perruquer Pere Sanz, el de la Floristeria Bonsai i el de l’aparador de Josa i Gassó.
 
En l’apartat Originals el Primer Premi l’ha aconseguit, com en anteriors edicions, l’original pessebre metàl·lic de la Federació de Colles de l’Aplec del Cargol. Finalment l’Agrupació de Pessebristes ha premiat els tres millors pessebres familiars corresponents a les famílies de Gonzalo Rubin de Celis, Paquita Hernández i Joan Jesús Insa.
 
*El lliurament de premis tindrà lloc el proper diumenge 16 de gener, a les 6 de la tarda en l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal, a l’Auditori Municipal Enric Granados.

Darrera actualització (dimecres, 5 de gener de 2011 21:26)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes