Inici Arxiu d'articles


Premis Pessebres apartat d'Esglésies

PREMIS PELS PESSEBRE MONUMENTALS DE LES PARRÒQUIES DE LA MERCÈ I DE SANT PAU DE LA MARIOLA
 
El Jurat del LXXVI Concurs de Pessebres, ha visitat els pessebres inscrits en l’apartat d’Esglésies, havent qualificat tots ells i atorgant tres premis i quatre accèssits.
Pessebre Parròquia de Sant Pau 
 
El Primer Premi ha estat atorgat al monumental pessebre que des de fa quinze anys munta Virgilio del Olmo a la parròquia de Sant Pau de la Mariola. El Jurat ha valorat el conjunt del pessebre, on destaca la bona perspectiva, la seva lluminositat i els complements d’aigua, així com les diverses escenes del Naixement, amb un bon grup de figures mòbils.

El Segon Premi l’ha obtingut el pessebre de la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè dels pares Mercedaris. Es tracta d’un altre pessebre monumental, amb gairebé 80 m2 de superfície, amb més de 500 figures. El Jurat ha valorat les seves considerables dimensions i el treball de muntatge, en el que hi ha pres part més de 40 voluntaris i col·laboradors de la parròquia encapçalats pel seu rector el P. Joaquin Millán. Destaca també en aquets pessebre el seva narració catequètica i bíblica.

El Tercer Premi el Jurat l’ha atorgat el diorama del santuari-parròquia de Santa Teresina, dels pares carmelites

Accèssits 
Tanmateix el Jurat ha atorgat quatre accèssits als pessebres de les parròquies de la Sagrada Família i Santa Teresa Jornet a Cappont, La Mare de Déu de Montserrat i Sant Llorenç.
 
 
 
El lliurament de Premis tindrà lloc el diumenge 16 de gener, a les 6 de la tarda en l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal, a l’Auditori Enric Granados.

Darrera actualització (dissabte, 8 de gener de 2011 20:18)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes