Inici Arxiu d'articles


Taller de Fanalets a la Biblioteca Pública de Lleida

Més de cinquanta nenes i nenes, d’entre 4 i 14 anys, han participat al Taller de confecció dels Fanalets de Sant Jaume, que ha tingut lloc a l’Àrea Infantil i Juvenil de la Biblioteca Pública de Lleida, la tarda del 6 de juliol

El taller ha estat organitzat conjuntament per la Biblioteca Pública i l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i ha estat a càrrec de Carles Domènech, que el proper 24 de juliol rebrà el títol de “Mestre Fanaler”.

Diversos membres de la Junta directiva, encapçalats pel president Àngel Leon, han participat en el taller que ha tingut un gran èxit . 

Els fanalets han estat confeccionats tots ells en paper, que els infants han anat retallant i pregant, per tal de poder-los decorar amb estrelles, la creu de Sant Jaume o fins i tot amb diversos motius de personatges infantils. 
 
Tots ells podran ser presentats el proper 18 de juliol al LXX Concurs dels Fanalets de Sant Jaume, convocat per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i participar en la tradicional Romeria dels Fanalets, que tindrà lloc el vespre del proper 24 de juliol.

Pel dijous 14 de juliol, de 6 a 8 de la tarda, es previst un altre Taller de Fanalets, a càrrec també de Carles Domènech, que tindrà lloc l’Associació de Veïns de Jaume I, a la Plaça Cervantes.
 
IMG_2358
IMG_2358
IMG_2362
IMG_2363
IMG_2365
IMG_2367
IMG_2368
IMG_2369
IMG_2372

Darrera actualització (divendres, 8 de juliol de 2011 09:01)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes