Inici Arxiu d'articles


Tallers de confecció de Fanalets

 
ÈXIT DELS TALLERS DE CONFECCIÓ DELS FANALETS DE SANT JAUME
 
 
 
La Biblioteca Pública de Lleida i per tercer any consecutiu, ha organitzat dos tallers de confecció dels populars i tradicional Fanalets de Sant Jaume, amb un notable èxit de participació.
 
     
 
L’activitat ha estat organitzada conjuntament per aquest equipament cultural de la ciutat i l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, que ha aportat al conductor del taller, el “Mestre Fanaler”  i alhora pessebrista Carles Domènech.

En el dos tallers que han tingut lloc els dies 4 i 11 de juliol, han participat unes 70 nenes i nenes que han confeccionat els seus propis fanalets en cartró, que han tingut que retallar, pegar i decorar. 

Els que hagi ho desitgin, podran presentar els seus fanalets a la LXXI edició dels Fanalets de Sant Jaume, convocada i organitzada per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes.

Tanmateix l’Associació de Veïns de Jaume I el Conqueridor que celebra la seva Festa Major en honor a Sant Jaume, com activitat prèvia a les festes ha organitzat el seu propi Taller de Fanalets a càrrec també de Carles Domènech.

Tenim noticies de que altres col·lectiu com els Casteller de Lleida, l’Esplai del col·legi de la Sagrada Família, els infants de catequesi de la parròquia de la Mare de Déu del Carme i també enguany els de la parròquia de Sant Jaume, han organitzat els seus propis taller de fanalets, per presentar-los al Concurs com a col·lectiu.
 
 
Gràcies a tots aquests col·lectius per contribuir, amb els seus tallers a fer més participativa i lluïda de la Festa i Romeria dels Fanalets de Sant Jaume
 

Darrera actualització (diumenge, 7 d'octubre de 2012 19:59)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes