Inici Arxiu d'articles


Lliurament dels premis del LXXI Concurs de Fanalets de Sant Jaume

 
 
El vespre del 24 de juliol, una vegada acabada la Romeria dels Fanalets, tingué lloc en la Salsa d’Actes Alfred Perenya de la regidoria de Cultura, plena de gom a gom, el lliurament de Premis del LXXI Concurs dels Fanalets de Sant Jaume.
 
L’acte va ser presidit per la regidora de Cultura de la Paeria Montse Parra, acompanyada pel vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; pel director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera, així com pel nostre president Àngel León; el consiliari Mn. Vicenç Alfonso.
 
Abans de lliurar els premis, l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, amb ocasió del seu 50 aniversari va voler reconèixer la fidel i constant participació en la Romeria dels Fanalets del Ball de Bastons, de l’Esbart Lleidatà de Dansaires; de la Colla Gegantera dels Gegants de la Paeria i de l Banda Municipal de Música. Totes tres grups van rebre una reproducció de la imatge de Sant Jaume dels Fanalets que presideix la Romeria, amb una placa commemorativa, la mateixa que reben els concursants guardonats Tot seguit es lliuraren els premis del Concurs, començant pels dotze Primers Premis als millors fanalets, encapçalats per Mª Carmen Marchal, que va obtenir el Premi Sant Jaume, atorgat per la nostra entitat. Altres concursants van ser guardonats amb els premis per gentilesa de diversos col·lectius i entitats ciutadanes: Associació d’Amics de la Seu Vella, la FECOLL, Res Non Verba, Federació Associació Eix Comercial, Caliu Ilerdenc, Cercle de Belles Arts, Centro Galego, Casa Ferrer i família Maria Mercè Delmàs, premi que ha estat recuperat aquest any mercès a la seva neboda Montserrat. Tanmateix es lliuraren dotze accèssits i un bon nombre de mencions honorífiques de Concursants.
 
Menció especial cal donar als dos premis que s’atorguen a col·lectius que hagin aportat la millor sel.leció de fanalets al concurs. En aquesta edició la Placa de la Paeria ha estat concedida a l’Associació de Veïns de Jaume I i la Placa Diputació als Infants de Catequesi de la Parròquia de Sant Jaume.

* Podeu consultar el veredicte del Jurat d’aquest LXXI Concurs dels Fanalets de Sant Jaume, en aquesta mateixa pàgina WEB.Darrera actualització (diumenge, 7 d'octubre de 2012 19:51)

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes