Traductor
Catalan English French Galician German Italian Portuguese Spanish

43a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

Lleida - Octubre de 2012

+ informació  |  programa 


Accés usuaris
Inici


PRESENTACIÓ DE FANALETS A LA 76 EDICIÓ DEL CONCURS DELS FANALETS DE SANT JAUME

Cicle de Sant Jaume - Nous continguts

 


Lleida.- Divendres 14 de juliol (de 6 a 8 de la tarda) tindrà lloc a la capella del Peu del Romeu al carrer Major de Lleida i seu de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, la recepció dels fanalets que vulguin presentar-se a la 76 edició del tradicional Concurs dels Fanalets de Sant Jaume, convocat per dita entitat.

Els fanalets presentats pels seus autors, quedaran exposats a la mateixa capella fins el divendres 21 de juliol, quan tindrà lloc l’acte de lliurament de Premis del LXXVL Concurs de Fanalets, a la Sala Alfred Perenya de la regidoria de Cultura i Casa dels Gegants.

El Concurs, previ a la celebració de la tradicional Romeria dels Fanalets, que tindrà lloc a les 9 del vespre del proper 24 de juliol, atorgarà segons les seves Bases 14 Primers Premis, als millors fanalets que es presentin al Concurs, d’acord amb la qualificació del Jurat.

Tanmateix s’atorgaran tres Premis Especials concedits per la Paeria, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, al col·legi, esplai, casa d’estiu o entitat veïnal o social que aporti la millor selecció o conjunt de fanalets al Concurs.

L’exposició amb els fanalets premiats, els accèssits i tota la resta que s’hagin presentat a Concurs, romandrà oberta fins el 21 de juliol tots els dies de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre

Més informació. www.pessebristeslleida.com  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la