Traductor
Catalan English French Galician German Italian Portuguese Spanish

43a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

Lleida - Octubre de 2012

+ informació  |  programa 


Accés usuaris
Inici


EL MESTRE PESSEBRISTA FRANCISCO VIDAL BLEDA EXPOSA CINC DIORAMES A L’AVV JAUME I

Cicle de Nadal - Nous continguts

 

El nostre company i Mestre Pessebrista Francisco Vidal Bleda, autor d’una bona col·lecció de diorames nadalencs, ha cedit cinc d’aquest diorames per a ser exposats durant les festes nadalenques al Local Social de l’Associació de Veïns de Jaume I, a la plaça Cervantes de Lleida.

 

El conjunt de diorames artístics el conformen les escenes de les Esponsoris de Josep i Maria, l’escena de Josep i Maria buscant Posada; l’escena central del Naixement; així com la Presentació de Jesús al Temple i la Fugida a Egipte de la Sagrada Família, fugint del rei Herodes.

Tots aquets diorames han estat guardonats en les diverses edicions del Concurs de Pessebres en la categoria de diorames i podran visitar-se en el Local Social de Jaume I fins el 26 de gener, quan tindrà lloc l’Assemblea General de l’Associació de Veïns.

L’entitat veïnal, tot aprofitant la recepció nadalenca que tingué lloc el 22 de desembre amb una recital de Nadales a càrrec de la Coral Bonaire, feu una simbòlica inauguració de la Mostra de Diorames a la qual assistí el nostre president Àngel León a qui veiem en la fotografia juntament amb Jaume milles, president de l’AVV Jaume I, que agraí el gest i la generositat del  Mestre Pessebrista Francisco Vidal per haver cedit els diorames a l’entitat veïnal i donar així un major lluïment als actes de Nadal.

 

Tanmateix, el Mestre Pessebrista Francisco Vidal no ha faltat a la seva cita anyal amb l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, havent confeccionat per aquest Nadal un nou Diorama del Naixement, que forma part de l’exposició de Diorames que s’ofereix durant aquestes festes nadalenques en la capella del Peu del Romeu, seu de la nostra entitat. Tanmateix la seva filla, Maria Concepción Vidal Baena ha estat l’autora del diorama que mostra l’escena del Somni de Sant Josep, presentat al LXXXIII Concurs de Pessebres, exposat també en la mateixa capella.

Gràcies amics pel vostre treball pessebrista!