Traductor
Catalan English French Galician German Italian Portuguese Spanish

43a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

Lleida - Octubre de 2012

+ informació  |  programa 


Accés usuaris
Inici


L’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES PARTICIPARÀ EN LA CELEBRACIÓ DEL XVII ANIVERSARI DE LA BEATIFICACIÓ DE FRANCESC CASTELLÓ

General - Informació general

 


 

El proper diumenge 11 de març de 2018 i tercer diumenge de Quaresma, se celebrarà el XVII aniversari de la beatificació del jove màrtir lleidatà Francesc Castelló, copatró de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes.

 

La Comissió Pro Canonització del Beat Francesc Castelló a l’igual que fa tots els anys, vol commemorar aquest efemèride i enguany al coincidir l’11 de març amb diumenge, la celebració d’Acció de Gràcies tindrà lloc el dissabte 10 de març al vespre, a l’església de Sant Pere de Lleida, coincidint amb cloenda de la jornada de pregària “24 hores amb el Senyor”.

 

Així, el dissabte 10 de març a les 7 de la tarda, tindrà lloc l’Eucaristia en Acció de Gràcies pel beat Francesc Castelló en el XVII aniversari de la beatificació. Serà presidida pel P. Jaume Sidera, claretià de la comunitat claretiana de la parròquia de Sant Antoni Mª Claret del barri de Balàfia de Lleida, amb ocasió de la recent beatificació dels màrtirs claretians. L’Eucaristia serà solemnitzada per la coral de l’Hospitalitat de Lourdes, dirigida per Gemma Mª Naranjo, entitat mariana que s’uneix a la celebració en la seva Eucaristia mensual.

 

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes de la qual n’és copatró el beat Francesc Castelló, es farà present a l’Eucaristia juntament amb la confraria de “la Somereta” de Pardinyes, que li professa una arrelada devoció i la delegació diocesana de Pastoral de Joves.